Persbericht Stichting Reuring op 't Harde

Op 25 april jl. zag de Stichting Reuring op ’t Harde het levenslicht. De Stichting is samengesteld uit leden van de Werkgroep Kunst op ’t Harde en het voormalig Dorpscomité Op ’t Harde. De Stichting heeft tot doel verbinding, gezelligheid en reuring op ’t Harde te brengen. Ook willen wij graag de samenwerking zoeken met andere groepen in ’t Harde om dit voor elkaar te krijgen.

Op 23 augustus a.s. nodigen wij jullie graag uit voor een Zomerfeest op het Centrumplein op ’t Harde. Het duurt nog even, maar zet de datum alvast in jullie agenda!

Op het zomerfeest zullen tal van activiteiten worden georganiseerd. Een van de activiteiten kunnen we al verklappen. Wij willen een fotowedstrijd organiseren voor alle Hardenezen.

Wij zijn op zoek naar de mooiste foto’s van ’t Harde. Foto’s die REURING weergeven. Dus pak je camera of je mobiel en schiet de mooiste plaatjes.

Stuur vóór 10 augustus je foto’s (maximaal 3) naar reuringoptharde@gmail.com Geef de foto’s een naam en geef aan waar deze gemaakt zijn. Vermeld ook je naam, telefoonnummer en mailadres in de mail. Voor alle informatie over de fotowedstrijd ga naar onze nieuwe website reuringoptharde.nl.

Tijdens het Zomerfeest willen we de mooiste foto’s tentoonstellen. Ook worden dan de winnende foto’s bekend gemaakt!

Een andere activiteit die zeker de moeite waard is, is “De Schatten van …..”

De reizende panelen van Centrum voor Cultuur zijn na een prachtige pitstop in het Buurthuis op De Hoge Enk op zaterdag 15 juni jl. alweer toe aan het volgende schildermoment.

Deze keer zijn de reistickets geboekt voor ’t Harde en wel op: 

23 augustus van 16:00-20:00 uur op het Centrumplein bij de Bibliotheek tijdens het Zomerfeest georganiseerd door de Stichting Reuring op ’t Harde.  

31 augustus van 10:00-16:00 uur op de Singel waar de Oranje Vereniging ’t Harde voor eenieder weer iets in petto heeft.

Kunstenaar Fadel Jawad zal tijdens deze dagen jullie uitdagen een mooie schildering van ’t Harde tot stand te brengen. 

Ook zal het Tafelkleed meereizen zodat kinderen hun kunsten met kleuren kunnen uitproberen.

Het Tafelkleed van ‘t Harde wordt enige dagen daarna aangeboden aan de bewoners van Mariposa. De tafelkleden van Doornspijk en De Hoge Enk zijn al door het Centrum voor Cultuur aangeboden aan de bewoners van resp. het Hart van Thornspic en het Buurthuis. 

Dus kom naar het Zomerfeest waar voor jong en oud activiteiten zijn met een hapje en een drankje, kortom voor verbinding en gezelligheid!

Hou vanaf nu onze website reuringoptharde.nl in de gaten!

Dit Zomerfeest is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Centrum voor Cultuur Elburg.